30. jul 2023 - 30. jul 2023

Drivhuskoncerter med Lassi logrén


30. juli 

På Claudes Planteskole i Revn

 

The Garden Studio inviterer til Drivhuskoncert på Claudes Planteskole i Revn.

Aftenens musiker er den finske folkemusiker Lassi Logrén, der vil spille to koncerter á ca 45 minutter i ét af de store drivhuse på planteskolen. Med abrikoser, vindrueklaser og kiwi hængende over hovederne, inviteres publikum til en intim og autentisk solokoncert med det særlige instrument, jouhikko. Lassi spiller egne numre fra sit nye soloalbum og musiker og komponist, Karoline Skriver, vil gæste Lassi på et par af numrene.

Det vil være muligt at købe et glas bobler før koncerten. Derudover er man velkommen til at gå på opdagelse i Claudes Planteskole, der er fyldt med spændende træer og bærbuske. 

 

Om Lassi

Lassi Logrén er en finsk folkemusiker. Han har været involveret i det finske folkemusikmiljø siden 90’erne, optrådt i 30 lande og er med på mere end 50 albums som musiker, arrangør og komponist. Han er uddannet fra Sibelius Academy (FIN) som ”Master of Music" (folkemusik) i 2002. For tiden laver han en PhD på Sibelius Academy. Hans primære orkestre er Värttinä and Freija. 

 

Om instrumentet Jouhikko

Jouhikko/Tagelharpa/Hiiukannel/Talharpa/Bowed Lyre/Strykelyre, dette instrument har mange navne og var vidt udbredt i oldtiden. Ved Nidarosdomen i Trondheim er der en mere 800 år gammel stenudskæring, hvor en mand spiller på en buet lyre.

 

Praktisk

Tidspunkt:  Søndag d. 30. juli  kl. 18.00-18.45  og  kl. 19.30-20.15

Billetpris 100kr.

 UDSOLGT

Dørene åbner 15 min. før koncerterne 

Adresse: Claudes Planteskole, Revnvej 28, 8500 Grenaa 

Parkering: Ved den røde lade

 

OBS. Der omkring 20 publikumpladser til begge koncerter og det er først til mølle. 

 

Projektet er støttet af Norddjurs Kommune