Om The Garden Studio


The Garden Studio er en platform for kreativ acceleration. Her blandes høje ambitioner med tilgængelighed, åbenhed og invitationer ind i oplevelsesbaserede kunstneriske universer. Vi arbejder tværæstetisk med naturen, fællesskaber og spisebordet som scene. Her stilles store spørgsmål til fremtiden, værdier, samfundsløsninger og hverdagslængsel. Vi undersøger, hvad kunsten kan forløse, når der skabes nye forbindelser, nye måder at mødes på og oplevelser, som man ikke troede fandtes.

Ni Epistler og en bolle med smeltet ost. Gruppe 38 og Jakob Vinkler

The Garden Studio er et samarbejde mellem Teaterlaboratorium - med bordet som scene, og Ansegaard kunstscene, i et fælles ønske om at finde nye kunstneriske sprog og en ny form for dialog med publikum.

 

Ian Schjals foto: Hans Henrik Bay

Vi har fra 2024 samlet alle udadvendte aktiviteter på adressen Homåvej 4b, Homå, 8500 Grenå
Ansegaard fortsætter som arbejdssted for kunstnere og musikere.

The Garden Studio ligger ude på landet.

Vi vil bidrage med kulturelle tilbud af eksperimenterende karakter, med fokus på kvalitet, professionalisme og originalitet.
Vi er en kunstscene, hvor kunstnere indenfor alle kunstarter kan møde hinanden og arbejde sammen, og hvor publikum har mulighed for at møde kunsten og kunstnerne under anderledes, uhøjtidelige og inspirerende rammer.

 

"Fødsel" Laila Westergaard foto: Ulla Lundsgart

Bonsai Landart Lise Seier Petersen foto: Pia Elkjær

Ulla Lundsgart

selvportræt som død Ulla Lundsgart foto: Ulla Lundsgart

"I am ringing like a bell" værk for violin, clarinet og levende billeder af Judith Anna Laiko Molich  og Karoline Skriver

foto: Judith Anna Laiko Molich

Vi afholder i årets løb event-dage med udstillingsåbninger, koncerter og forestillinger.
Her præsenteres kunstnere omkring The Garden Studio, sammen med kunstnere fra resten af Danmark og fra udlandet, med et højt kunstnerisk niveau, og som i deres arbejde undersøger eksistentielle spørgsmål.

Udover arrangementer på Homåvej 4b arrangerer The Garden Studio fra tid til anden koncerter og udstillinger på udvalgte locations i området.

 

 

 

Kunstnerisk leder Jakob Vinkler 
kontakt:  jakob@thegardenstudio.dk
tlf:  ‭22 10 23 14‬
CV  

Kunstnerisk leder  Ulla Lundsgart
kontakt:  ulla@thegardenstudio.dk
tlf:  61 78 19 83
CV  

 

 

Tak til