Om The Garden Studio


The Garden Studio er et kunstnerisk projekt, som igennem kunstnerisk virke,
undervisning og kunstscene undersøger forholdet mellem menneske og natur, samt menneskets forhold til sin egen natur.

The Garden Studio holder til på Ansegaard tæt ved Grenå, på spidsen af Djursland.
Initiativtager er billedkunstner Ulla Lundsgart, som bor og arbejder på Ansegaard.
Ulla Lundsgart er den daglige leder og kunstnerisk leder af the Garden Studio.

Vision

Visionen for The Garden Studio er, at det skal være et sted, hvor naturens skabende væsen får et talerør igennem kunstnere, og at mennesket, som skabende væsen, får et spejl her.

Haven

Omdrejningspunktet for udstillinger, forestillinger og koncerter i The Garden Studio er haven på Ansegaard. Haven er smuk og vild. Det er en have, hvor naturen og mennesket har indgået et fredeligt samarbejde om at skabe et poetisk udtryk. Et sted, hvor tiden får lov at stå stille og øjeblikket lov at åbne sig.
The Garden Studio møder kunstner såvel som publikum med en ro og eventyrlighed, der er befordrer oplevelsen af dybden i musikken og kunsten.

Kunstscenen

The Garden Studio ligger ude på landet.

Vi vil bidrage med kulturelle tilbud af eksperimenterende karakter, med fokus på kvalitet, professionalisme og originalitet.
The Garden Studio er en kunstscene, hvor kunstnere indenfor alle kunstarter kan møde hinanden og arbejde sammen, og hvor publikum har mulighed for at møde kunsten og kunstnerne under anderledes, uhøjtidelige og inspirerende rammer.

Der afholdes i årets løb event-dage med udstillingsåbninger, koncerter og forestillinger.
Der inviteres kunstnere fra resten af Danmark og fra udlandet, med et højt kunstnerisk niveau, og som i deres arbejde undersøger eksistentielle spørgsmål.

Udover arrangementer på Ansegaard, arrangerer The Garden Studio fra tid til anden koncerter og udstillinger på udvalgte locations i området.

Planen er, med tiden at invitere foredragsholdere og lave filmvisninger mm. for også på denne måde at skabe dialog om menneskets forhold til naturen. Og, at der med tiden kan opføres en bygning til koncerter og teater.

Samarbejdspartnere

The Garden Studio blev af Norddjurs kommune tildelt økonomisk støtte til 3 kunsts event i 2019.
Vi takker aller ydmygest!

I 2020 er The Garden Studio tildelt støtte til projekter fra Augustinus Fonden, Statens Kunstfond, Norddjurs Kommune og DMF.
Desuden er The Garden Studio af Norddjurs kommune udpeget som tovholder for kunstprojekt BybåndSyd, som er et initiativ fra Norddjurs kommune, der økonomisk støtter samarbejde og liv i kunstmiljøet i Bybånd Syd, til glæde for kunstnere såvel som borgere.